10 Gratis werkvormen voor een hechter team op afstand!

Wil jij…

  • Zeker weten dat de neuzen dezelfde kant op staan in je team?

  • Afspraken maken over wanneer en hoe er thuisgewerkt wordt?

  • Zorgen dat je teamleden thuis gemotiveerd bezig zijn met de teamdoelen?

  • Dat je teamleden onderling contact onderhouden?

  • Er op een veilige manier achter komen hoe het écht gaat met je teamleden?

  • Laten zien dat je je teamleden waardeert?

10 gratis werkvormen voor jou!

Download dan hier het werkvormen boek met 10 gratis werkvormen! Zo kun je vandaag nog starten met het bouwen aan een sterker team dat samenwerkt op afstand.

De werkvormen zijn allemaal online uit te voeren, maar kunnen met enkele aanpassingen ook live worden gedaan. Als je vragen hebt over de werkvormen, of er graag verder mee geholpen wilt worden, boek dan een gratis strategiesessie met mij. 

Gratis werkvormen
Ontvang jouw GRATIS werkboek voor soepele samenwerking
Vul je mailadres in en druk op de "Direct Toegang"-knop
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van Peacock Your Talent via MailChimp. Wees niet bang, je ontvangt hoogstens 1x in de maand een mailtje 😉 ( more information )
Ik ga netjes om met je gegevens

Wat klanten zeggen

Salomé is een energieke trainer die echt weet te boeien. In een middag leerde zij ons hoe we inzicht in ons eigen gedrag en onze drijfveren direct kunnen toepassen binnen ons team. De werkvormen en voorbeelden zorgen dat je zelfs online tóch je aandacht erbij blijft houden.”

Iris Bekker, Crisis Coördinator - KvK

“Ik heb voor een grote klant met verschillende vestigingen mogen samenwerken met Salomé. Ik ben erg tevreden over zowel de samenwerking als haar vakkundigheid. Haar teamtrainingen leveren heel veel nieuwe inzichten op. We hebben het er nog vaak over!”

Boaz Engolo, Interim HR-Manager Flextra Groep
“Ik ken Salomé vanuit mijn werk bij Pathé als een gedreven, energieke en kundige trainster die mij heeft helpen ontwikkelen in het geven van teamtrainingen met DISC en Drijfveren. Ze is erg doortastend, weet de juiste gevoelige snaren te raken en is gedreven om een ieder naar een hoger niveau te tillen. Salomé heeft haar hart op de goede plek en heeft een oprechte intentie in haar werk. Ik raad Salomé ten zeerste aan!”
Michelle Bouman Peacock Your TalentMichelle Bouman, HR Professional Interxion