Teamtraining: Soepele Samenwerking voor Thuiswerkende Teams

 • Maak je je druk over hoe je de komende maanden vanuit huis soepel kunt blijven samenwerken met je team?

 • Zorgt werken op afstand nu regelmatig voor misverstanden binnen je team, en gaat dat ten koste van je efficiëntie?

 • Zie je dat elk teamlid behalve op afstand, ook nog figuurlijk op zijn eigen eilandje zit? Hans geen idee heeft waar Wendy mee bezig is, en andersom?

Als je bij een (semi-)overheidsinstantie of groot kantoor werkt, heb je dikke kans dat jij en je team tot eind 2020 veelal vanuit huis zullen moeten blijven werken. Het is niet gek dat jij als teamleider of manager je dan soms zorgen maakt over hoe je de komende maanden soepel kunt blijven samenwerken als een team, terwijl je elkaar maar zo weinig ziet.

Maar soepel samenwerken op afstand, dat is echt mogelijk! Tijdens een Thuiswerk-Teamtraining laat ik je graag zien hoe jullie deze uitdaging als een team aan kunnen gaan, én kunnen overwinnen!

Inschrijven

Direct inschrijven voor een Thuiswerk-Teamworkshop

Ga hier direct door naar het inschrijfformulier
Inschrijven

Collega’s die elkaar (online) weten te vinden wanneer ze vastlopen, die moeilijkheden en overwinningen met elkaar delen, die elkaar steunen waar dat nodig is en het beste in elkaar naar boven halen. Dat is wat je wil in je team, en ik kan je daarbij helpen!

Ik ben Salomé de la Mar, en ik ben Trainer voor thuiswerkende teams. Ik begeleid jouw team in de “Nieuwe manier van Samenwerken”, help je team misverstanden en spanningen weg te halen en elkaar weer meer te gaan waarderen. Zodat iedereen in je team individueel kan bijdragen aan die soepele samenwerking. Want soepel samenwerken kan ook op afstand.

Salomé de la Mar - Trainer Thuiswerkende Teams

Over de Teamtraining

De Thuiswerk-Teamtraining is een online teamtraining van 2,5 uur waarin teamdoelen weer helder worden gesteld en ieder teamlid zijn eigen effectieve manier van thuiswerken ontdekt. Je legt met elkaar een basis voor (online) samenwerking, en heldere (digitale) communicatie. Een basis die werkt voor jouw team alleen.

Tijdens de Teamworkshop:

 • Bouw je met je team aan een nieuwe manier van samenwerken, die past bij het “Nieuwe Normaal”.
 • Krijgt ieder teamlid ook een gratis persoonlijke “Working From Home” analyse. Deze geeft tips voor thuiswerken gebaseerd op persoonlijke DISC-Stijl

 • Krijg je inzicht in wat ieder teamlid nodig heeft om zijn werk thuis net zo goed (of zelfs beter!) uit te voeren als op kantoor.

Wat klanten zeggen

“Salomé heeft een geweldige training gegeven aan ons team. Het was heel leuk om meer te leren over wie we allemaal in ons team hebben en hoe we die kennis kunnen gebruiken om effectief te communiceren. Naast effectief en goed voor ons werk was het ook een ontzettend leuke Teambuilding. Mede doordat Salomé met zoveel plezier en energie haar presentatie geeft. Ik raad het echt aan!”
Jasmijn Kok, Founder Nanny Nina

“Ik heb voor een grote klant met verschillende vestigingen mogen samenwerken met Salomé. Ik ben erg tevreden over zowel de samenwerking als haar vakkundigheid. Haar teamtrainingen leveren heel veel nieuwe inzichten op. We hebben het er nog vaak over!”

Boaz Engolo, Interim HR-Manager Flextra Groep

Basis (Incl. 1 Sessie + 1 Analyse)

97,-p.p. Excl. BTW
 • + 1 Sessie: Soepel Samenwerken op Afstand
 • + Teamspecifieke Thuiswerkhandleiding
 • + Working From Home Analyse voor alle teamleden
 • X
 • X
 • X
 • X

VIP (Incl. 1 sessie + 3 Analyses + individuele begeleiding)

390,-p.p. Excl. BTW
 • + 1 Sessie: Soepel Samenwerken op afstand – Deep Dive
 • + Teamspecifieke Thuiswerkhandleiding
 • + Individuele Thuiswerktips
 • + Uitgebreide DISC Analyse voor alle teamleden (T.w.v. € 215,00)
 • Uitgebreide Drijfveren Analyse voor alle teamleden (T.w.v € 215,00)
 • + Working From Home Analyse voor alle teamleden
 • + 6 weken lang individuele opdrachten a.d.h.v. de analyses

Vragen die je misschien nog hebt:

De Thuiswerk Teamtraining is bedoeld voor teams van 5 tot 12 personen binnen grote organisaties die samen werken aan één doel of taak.

Geen punt; stuur een mail naar salome@peacockyourtalent.com, dan kijken we wat mogelijk is. 

Ja, van ieder teamlid wordt er ongeveer 15-30 minuten voorbereiding gevraagd. Dit zodat we tijdens de training direct lekker de diepte in kunnen.

Voorbereiding voor de Basis training bestaat uit het invullen van de Working From Home Analyse. 

Voorbereiding voor het VIP-Traject bestaat uit het invullen van de Gedrag & Drijfveren Analyse. De Working From Home analyse wordt hieruit vervolgens gegenereerd.

Het is een vragenlijst die ieder teamlid invult. Dit neemt ongeveer 15 minuten van de voorbereidingstijd in beslag. Nadat de vragenlijst is ingevuld krijg je een rapport met persoonlijke tips en algemene communicatietips. We gebruiken de analyse tijdens de training. De vragenlijst is gebouwd door TTI Success Insights, een assessmentbouwer met meer dan 30 jaar ervaring die bekend staat om hun betrouwbare DISC en Drijfveren analyses.

Ik neem dan persoonlijk contact met je op om te kijken of ik je team kan helpen. Als dat zo is, krijg je een op maat gemaakte offerte en prikken we een datum voor de training. Pas nadat de offerte is goedgekeurd, is je aankoop definitief.

In de eerste instantie werk ik met Zoom. Als dit vanwege bedrijfspolicy niet mogelijk is binnen jouw organisatie, kijken we of we Teams, Skype of Google Meet kunnen inzetten.

Stel hem dan alsjeblieft! Je kunt me hiervoor bellen op + 31 6 27 43 5610 of mailen op salome@peacockyourtalent.com

Direct Inschrijven