Teamtraject met groot Return on Learning!

Teamtraject Soepele Samenwerking

Jij bent trots op de mensen in je team. Stuk voor stuk bijzondere mensen met veel kwaliteiten. Maar, ze benutten nog niet hun potentie. Je medewerkers halen niet die prestaties waarvan jij weet dat ze mogelijk zijn. Dat kost je niet alleen geld, maar levert je ook nog eens heel veel frustratie op. Je verwacht meer, maar het komt er niet uit.

Het ontbreken van motivatie, onderling wantrouwen, slecht feedback geven, allemaal dingen waar jij als teamleider gewoon niet mee bezig wil zijn. Jij wil dat je team gewoon (samen)werkt, zodat iedereen met plezier zijn werk doet, soepel samenwerkt, en doelstellingen gehaald worden.

Zou jij willen dat je team:

  • Communiceert op een manier die ieder teamlid fijn vindt?

  • Soepel samenwerkt met onderlinge waardering?

  • Precies weet wat ieders sterke en zwakke punten zijn en hiernaar handelt?

  • Werkt vanuit intrinsieke motivatie, zonder externe aanmoediging nodig te hebben?


Tijdens het teamtraject “Soepele Samenwerking”
leert jouw team zichzelf en elkaar opnieuw kennen. Met een analyse die individuele communicatiestijlen en drijfveren in kaart brengt, bespreken we in teamverband verschillende thema’s, en de kijk van de teamleden hierop.

In 4 dagdelen leert je team: Ieders unieke waarde inzien, hoe ze gemotiveerd en betrokken kunnen zijn en blijven, hoe ze beter communiceren, en waar als team de mogelijkheden tot groei nog zitten.

Allemaal om te zorgen voor die soepele samenwerking!

Teamtraject
Ik wil meer weten

Dit levert het teamtraject op

Na dit traject, stappen je teamleden op elkaar af. Niet alleen met opbouwende kritiek, maar ook met oprechte complimenten. De taakverdeling voor projecten verloopt soepel en efficiënt. Iedereen weet namelijk waarom hij een bepaalde taak uitvoert. Teamleden doen waar ze goed in zijn en gaan met een voldaan gevoel naar huis. En waar ze nog niet zo goed in zijn, daar werken ze aan, bewust, en met hulp van hun collega. 

En jij als teamleider? Jij hoeft je alleen nog maar bezig te houden met de strategie van je team.

Want “Gedoe” dat is er niet meer! 

Zo ziet het teamtraject eruit

Wat klanten zeggen

“Salomé heeft een geweldige training gegeven aan ons team. Het was heel leuk om meer te leren over wie we allemaal in ons team hebben en hoe we die kennis kunnen gebruiken om effectief te communiceren. Naast effectief en goed voor ons werk was het ook een ontzettend leuke Teambuilding. Mede doordat Salomé met zoveel plezier en energie haar presentatie geeft. Ik raad het echt aan!”
Jasmijn Kok, Founder Nanny Nina
“Ik ken Salomé vanuit mijn werk bij Pathé als een gedreven, energieke en kundige trainster die mij heeft helpen ontwikkelen in het geven van teamtrainingen met DISC en Drijfveren. Ze is erg doortastend, weet de juiste gevoelige snaren te raken en is gedreven om een ieder naar een hoger niveau te tillen. Salomé heeft haar hart op de goede plek en heeft een oprechte intentie in haar werk. Ik raad Salomé ten zeerste aan!”
Michelle Bouman Peacock Your TalentMichelle Bouman, HR Professional Pathé

“Ik heb voor een grote klant met verschillende vestigingen mogen samenwerken met Salomé. Ik ben erg tevreden over zowel de samenwerking als haar vakkundigheid. Haar teamtrainingen leveren heel veel nieuwe inzichten op. We hebben het er nog vaak over!”

Boaz Engolo, Interim HR-Manager Flextra Groep

Is dit iets voor jouw team?

Plan dan direct een kennismaking!
Tijdens dit gesprek bespreken we waar de ontwikkelpunten van jouw team liggen.
We kijken of er een match is, en zo ja, welke invulling van dit traject het beste bij jouw team past.

Plan hieronder de kennismaking, dan beantwoord ik persoonlijk al je vragen: