Samenwerking Stimuleren op afstand –
Online Masterclass voor HR en managers

  • Voel je de motivatie bij je medewerkers dalen en de stress toenemen nu we niet weten hoe lang deze situatie nog duurt? 

  • Heb je het idee dat je sommige medewerkers “uit het oog” begint te verliezen? Dat je niet echt meer weet hoe het met ze gaat?
  • Merk je dat bepaalde medewerkers steeds meer vanaf hun eigen eiland gaan werken, zonder de ander op te zoeken?
  • Zie jij met lede ogen aan hoe jouw leuke team langzaam veranderd in los zand door het werken op afstand?

Thuiswerken begint te vervelen

“Werk zoveel mogelijk thuis”. We horen de stem van premier Rutte inmiddels in ons hoofd als we deze zin ergens tegenkomen, zo vaak wordt het herhaald.

Waar thuiswerken voor velen in de eerste paar maanden een welkome afwisseling was van de drukke kantoortuin, zien we nu de eerste barstjes in deze individualistische manier van werken verschijnen. Medewerkers voelen geen verbinding meer met hun collega’s. Teamleiders en HR-managers hebben het gevoel grip op hun mensen te verliezen. “Hoe gaat het nou eigenlijk echt met ze”?

Werken op afstand zorgt voor nieuwe misverstanden en valkuilen, die ten koste gaan van de efficiëntie en het teamgevoel. Je wil je medewerkers stimuleren tot meer communicatie en samenwerking, maar hoe doe je dat als iedereen vanaf zijn eigen eiland werkt? En hoe ga je om met de verschillende behoeften binnen je team?

Er is niemand die weet hoe lang deze situatie nog duurt, hoe corona onze manier van werken en dus ook jouw team zal blijven beïnvloeden. Hoe de situatie er over een maand uitziet, of over een jaar. Daarom is het nu zaak voor jou als HR manager of teamleider, om te zorgen dat je teams ook gemotiveerd samen blijven werken als ze werken op afstand!

Ik ben Salomé de la Mar, trainer voor blije teams die soepel willen samenwerken.

Oók wanneer ze werken op afstand. 

Inhoud van deze Masterclass

Tijdens deze online masterclass gaan we dieper in op de uitdagingen die thuiswerken met zich meebrengt en wat er precies nodig is om soepel samen te kunnen werken op afstand.

Welke impact heeft werken op afstand op het teamgevoel en op jouw organisatie? Welke tools kun jij inzetten om te zorgen voor samenwerking op afstand?

Ook bespreken we de 5 sleutels tot een een soepele samenwerking op afstand, inclusief concrete voorbeelden hoe je deze kunt inzetten

Resultaten van deze masterclass:

  • Je weet hoe je een nieuwe cultuur bouwt met je team, die past bij het “Nieuwe normaal”.
  • Je krijgt tools waarmee je de verschillende communicatiestijlen en communicatiebehoeften van je team inzichtelijk kunt maken.
  • Je weet aan welke punten jij concreet kunt werken binnen jouw organisatie om samenwerking te bevorderen

  • Je weet hoe je je team kunt stimuleren elkaar vaker op te zoeken en effectiever te communiceren.

Voor wie

Deze masterclass is bedoeld  voor HR-Professionals en Managers die leiding geven aan meerdere medewerkers of betrokken zijn bij de begeleiding van een team.

Investering 

E 27,- Exclusief BTW. 

Wanneer

De eerstvolgende masterclass is 22 oktober van 14.00 tot 15.30

Kan je er niet bij zijn op bovenstaande datum? Geen nood. Als je je aanmeld ontvang je ook de link om de masterclass terug te kijken. 

Claim hier je ticket voor de masterclass.

Als je je informatie hieronder achter laat en op versturen klikt, is je aanmelding direct definitief. Je ontvangt dan de inloggegevens voor de masterclass en je factuur op het mailadres dat je hier hebt opgegeven.