Individueel Traject CareerDesign

Die ene medewerker… Je hebt hem aangenomen op zijn potentieel. Jij zag wat erin zit. Maar tot op heden is dat er nog niet helemaal uitgekomen en dat frustreert je. Hij is bereid zichzelf te ontwikkelen, maar weet niet precies waar te beginnen. Je bent soms bang dat je dit talent gaat verliezen als je nu niets doet…

Wat bij hem ontbreekt is zelfinzicht. Inzicht in zijn kwaliteiten en valkuilen. Inzicht als een startpunt dat aanzet tot handelen.

Hoe zou het eruit zien als deze medewerker:

  • Effectiever en efficiënter communiceert met collega’s?

  • Werkt vanuit intrinsieke motivatie, zonder externe aanmoediging nodig te hebben?

  • Zijn talenten en sterke kanten kent, en optimaal inzet in zijn functie?

  • Zijn zwakke kanten continu blijft ontwikkelen?


Tijdens het CareerDesign Traject
leert jouw medewerker zichzelf beter kennen. Hij krijgt inzicht in zijn manier van communiceren en in zijn drijfveren. Talenten, maar ook ontwikkelpunten komen hierdoor aan het licht.

In 4 sessies leert je medewerker: Wat zijn unieke waarde voor de organisatie is, hoe hij gemotiveerd en betrokken zijn functie kan uitvoeren, hoe hij beter kan communiceren en waar zijn verdere mogelijkheden tot groei liggen.

Een CareerDesign is een Handleiding voor een succesvolle carrière!

Ik wil hier meer over weten

Zo ziet het traject eruit

Wat klanten zeggen

“Ik ken Salomé vanuit mijn werk bij Pathé als een gedreven, energieke en kundige trainster die mij heeft helpen ontwikkelen in het geven van teamtrainingen met DISC en Drijfveren. Ze is erg doortastend, weet de juiste gevoelige snaren te raken en is gedreven om een ieder naar een hoger niveau te tillen. Salomé heeft haar hart op de goede plek en heeft een oprechte intentie in haar werk. Ik raad Salomé ten zeerste aan!”
Michelle Bouman Peacock Your TalentMichelle Bouman, HR Professional Pathé

“Ik heb voor een grote klant met verschillende vestigingen mogen samenwerken met Salomé. Ik ben erg tevreden over zowel de samenwerking als haar vakkundigheid. Haar teamtrainingen leveren heel veel nieuwe inzichten op. We hebben het er nog vaak over!”

Boaz Engolo, Interim HR-Manager Flextra Groep
“Salomé heeft een geweldige training gegeven aan ons team. Het was heel leuk om meer te leren over wie we allemaal in ons team hebben en hoe we die kennis kunnen gebruiken om effectief te communiceren. Naast effectief en goed voor ons werk was het ook een ontzettend leuke Teambuilding. Mede doordat Salomé met zoveel plezier en energie haar presentatie geeft. Ik raad het echt aan!”
Jasmijn Kok, Founder Nanny Nina

Is dit iets voor jouw medewerker?

Plan dan een kennismaking met me in.
Tijdens deze sessie bespreken we waar de ontwikkelpunten van je medewerker liggen.
We kijken of er een match is, en zo ja, welke invulling van dit traject het beste bij je medewerker past.

Plan hieronder je kennismaking, dan beantwoord ik persoonlijk al je vragen: