Gratis tips
voor jouw team op maat

Plan hier jouw gratis strategiesessie en ik help je meteen op weg!

Iedere maand selecteer ik 3 managers of leidinggevenden die van mij een gratis strategiesessie krijgen ter waarde van € 347,-

Tijdens deze sessie denk ik met jou mee. We leren elkaar beter kennen, en ik geef je minimaal 2 concrete tips mee die je kunt toepassen om jouw team beter te laten (samen)werken.

Mijn doel is om van jouw team, een team vol blije, bevlogen en betrokken medewerkers te maken. Soms doe ik dat door een traject met jouw team (of enkele teamleden) aan te gaan, soms ben je al enorm op weg geholpen met alleen deze strategiesessie.

Wil jij dus mij beter leren kennen én direct concrete tips over hoe je jouw teamleden soepeler kunt laten samenwerken?

Ik kijk er alvast naar uit!

Wat klanten zeggen

“Salomé heeft een geweldige training gegeven aan ons team. Het was heel leuk om meer te leren over wie we allemaal in ons team hebben en hoe we die kennis kunnen gebruiken om effectief te communiceren. Naast effectief en goed voor ons werk was het ook een ontzettend leuke Teambuilding. Mede doordat Salomé met zoveel plezier en energie haar presentatie geeft. Ik raad het echt aan!”
Jasmijn Kok, Founder Nanny Nina

“Ik heb voor een grote klant met verschillende vestigingen mogen samenwerken met Salomé. Ik ben erg tevreden over zowel de samenwerking als haar vakkundigheid. Haar teamtrainingen leveren heel veel nieuwe inzichten op. We hebben het er nog vaak over!”

Boaz Engolo, Interim HR-Manager Flextra Groep
“Ik ken Salomé vanuit mijn werk bij Pathé als een gedreven, energieke en kundige trainster die mij heeft helpen ontwikkelen in het geven van teamtrainingen met DISC en Drijfveren. Ze is erg doortastend, weet de juiste gevoelige snaren te raken en is gedreven om een ieder naar een hoger niveau te tillen. Salomé heeft haar hart op de goede plek en heeft een oprechte intentie in haar werk. Ik raad Salomé ten zeerste aan!”
Michelle Bouman Peacock Your TalentMichelle Bouman, HR Professional Interxion